Groot Someren winter toernooi

Tijdens de wintermaanden wordt er op de zondag voormiddag één maal in de maand wedstrijden gespeeld op verschillende locaties binnen Someren en Heusden. De deelnemers vormen een team van 4 personen plus reserve spelers. Er wordt in verschillende sterktes gespeeld. Een van de 4 deelnemers kan fungeren als captain, hier mee wordt verdere correspondentie gevoerd. De kosten zijn € 25,00 per team.

Groot Someren voorjaars toernooi

Ook in het voorjaar wordt een Groot Someren toernooi gespeeld. Dit duurt een week en de finales worden op zondag gespeeld. De organisaties is evenals het Groot Someren wintertoernooi wisselend.

Herenwintercompetitie Groot Someren 2019-2020

Herenwintercompetitie Groot Someren 2019-2020 Beste Tennisvrienden, Ook dit jaar willen we (Packador) weer de herenwintercompetitie gaan organiseren! We spelen ongeveer 1x per maand op zaterdagmiddag vanaf 13:00. Per wedstrijddag worden er 4xHE ; 2xHD óf 2xHE ; 3xHD gespeeld. Dit wordt in overleg afgesproken met de tegenstander. Elk team moet minimaal uit 4 personen bestaan.

Groot Someren 2019

Beste tennisvrienden Over een dikke maand is het weer zo ver. Het toernooi waarmee alle clubleden zichzelf kunnen voorbereiden op de competitie, of gewoon een toernooi om fit te blijven, samen te tennissen en vooral plezier te hebben in het spelletje. Groot Someren staat weer voor de deur! De komende twee jaar, 2019 en 2020,

Herenwintercompetitie Groot Someren 2018 -2019

Herenwintercompetitie Groot Someren 2018-2019 Beste Tennisvrienden, Ook dit jaar willen we (Packador) weer de herenwintercompetitie gaan organiseren! We spelen ongeveer 1x per maand op zaterdagmiddag vanaf 13:00. Per wedstrijddag worden er 4xHE ; 2xHD óf 2xHE ; 3xHD gespeeld. Dit wordt in overleg afgesproken met de tegenstander. Elk team moet minimaal uit 4 personen bestaan.