Dubbelen toch niet meer toegestaan!

Helaas is de interpretatie van de maatregelen m.b.t. de mogelijkheid om te sporten in tweetallen dinsdagavond gewijzigd en aangescherpt. De Vereniging van Sport en Gemeenten (VSG) heeft na overleg gisteren met VWS, NOC*NSF en Platform Ondernemers in Sport middels een brief aan gemeenten laten weten dat dubbelen toch niet is toegestaan. Dat heeft ook consequenties voor trainingen. Wij vinden dit jammer, want tennis buiten kan veilig op 1.5 meter afstand. Wat mag wel?

Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis met 2 volwassenen blijft mogelijk en kan veilig op 1.5 meter afstand. Twee spelers per baan, alleen enkelspel is dus toegestaan.

Natuurlijk is dit een teleurstelling, maar we respecteren het besluit en nemen onze verantwoordelijkheid. Excuses voor de verwarring vanuit de KNLTB.

Nieuws categoriën

Senioren
Junioren
T.v. de Ren
Toernooien

Komend evenement:

Interne winter avond competitie