Junioren update

Speciaal bericht voor de junioren.

Allereerst is er goed nieuws. Na een periode zonder tennisleraar is er vanaf Januari weer een tennisleraar beschikbaar. De inschrijvingen kunnen binnenkort via mail opgegeven worden. Natuurlijk hopen we dat we tegen die tijd ook na 17:00 het tennispark mogen gebruiken omdat de lestijden na 17:00 zullen zijn.

Ten tweede is er een oliebollentoernooi in Asten. Als je ook mee wilt doen, laat het weten via deze app en schrijf je zelf in voor 22 december via deze link.

Ten derde begint in het voorjaar weer de competitie. Deze competitie bestaat uit 8 speeldagen en is van april tot en met mei. Klik hier voor de speeldata en hier voor meer informatie. Geef aan in de Whatsapp groep of je (weer) meedoet zodat we de teams kunnen samenstellen!

Laten we er in 2022 een gezellig tennisjaar van maken! We gaan zeker ook weer een feestmiddag/avond organiseren.

De jeugdcommissie

Nieuws categoriën

Senioren
Junioren
T.v. de Ren
Toernooien

Komend evenement:

Interne winter avond competitie