Kantine en coronatoegangsbewijs

Zoals je ongetwijfeld gehoord zult hebben kan er vanaf zaterdag 25 september weer meer in Nederland. De 1,5 meterregel mag los gelaten worden, maar het advies blijft wel om elkaar de ruimte te geven. Om de verspreiding van het coronavirus verder te beperken en de zorg toegankelijk te houden zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Zo is voor het plaats nemen in onze kantine (binnen) een coronatoegangsbewijs nodig.

Vanaf 25 september 2021 is onze kantine en het terras tot uiterlijk 00.00 uur open onder de volgende voorwaarden:

  • Wanneer je plaats neemt in onze kantine geldt dat er een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen vanaf 13 jaar.
  • Vanaf 13 jaar wordt het gebruik van het coronatoegangsbewijs gecontroleerd.
  • Voor het gebruik van het terras buiten geldt de verplichting van een coronatoegangsbewijs niet.
  • Voor het bestellen en afhalen van eten en drinken in onze kantine is een coronatoegangsbewijs niet verplicht.
  • In geval van doorloop naar bijvoorbeeld het toilet of de kleedkamers is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Om de controle zo gastvrij mogelijk te laten verlopen zal T.V. de Ren gebruik maken van de app “CoronaCheck Scanner”. De dienstdoende kantine-verantwoordelijke gebruikt deze app op een mobiele telefoon. De check van het coronatoegangsbewijs zal gedaan worden wanneer jij in onze kantine (binnen) plaats neemt, bijvoorbeeld na het tossen of tijdens een toernooi. Bij de externe competitie kan de aanvoerder van het thuisspelende team met voornoemde telefoon de check verzorgen bij de gastspelers.

De afgelopen anderhalf jaar hebben we er samen alles aan gedaan om corona onder controle te krijgen. T.V. de Ren vertrouwt ook nu op ieders medewerking.

Bestuur T.V. de Ren

De bericht is geschreven door

Nieuws categoriën

Senioren
Junioren
T.v. de Ren
Toernooien

Komend evenement:

Interne winter avond competitie