Stappenplan verruiming van opening tennispark bij gemeente

Zoals iedereen deze week heeft meegekregen worden de regels omtrent het tennissen weer iets versoepeld. De senioren mogen, naast de jeugd, weer gebruik maken van de tennisbanen met de nodige regels en voorzorgsmaatregelen.

Het bestuur van onze tennisvereniging T.V. de Ren heeft wederom een praktisch stappenplan samengesteld, daarbij dankbaar gebruik makend van de diverse beschikbare KNLTB-protocollen en documenten.

Het stappenplan ligt ook nu ter beoordeling bij de gemeente. Zodra we definitief horen dat het goedgekeurd is laten we dit zo snel mogelijk weten. Tot die tijd blijft het tennispark alleen open voor de junioren.

[vcex_spacing][vcex_divider]

Nieuws categoriën

Senioren
Junioren
T.v. de Ren
Toernooien

Komend evenement:

Interne winter avond competitie