Maandag 1 juli is begonnen met de renovatie van ons tennispark. de tennismuur is afgebroken, de hoge hagen en het hekwerk zijn verwijderd. De oude tennisbanen moeten er binnenkort ook aan geloven. Onder de knop foto’s kun je wekelijks een update van de werkzaamheden verwachten. Mocht je zelf mooie foto’s hebben gemaakt van de renovatie voel je dan vrij om ze toe te voegen.

Zoals reeds eerder werd gemeld kan er, gedurende de tijd dat bij ons de nieuwe banen aangelegd worden, getennist worden bij Packador. Omdat zij werken met electronisch afhangen hebben zij het volgende bedacht zodat je niet voor niets naar Someren gaat omdat de banen bezet zijn. Als iemand wil tennissen stuur dan een app of sms (of voicemail) naar Mirjam van de Ven (06-46445048) met de gewenste datum en tijd. Marjam zal dan in het systeem kijken of dit mogelijk is en de tijd blokkeren en terugkoppelen welke baan het is geworden. Mocht de tijd niet beschikbaar zijn dan pakt ze de tijd die er het dichtst bij in de buurt zit en koppelt dit terug.

Het bestuur