Wintertoernooi 2018-2019

Intern wintertoernooi 2018 – 2019, 26e editie.

Evenals voorgaande jaren zijn we weer van start gegaan op de eerste vrijdag van november. Dit jaar dus 2 november. Het thema van deze wintercompetitie was  BALLEN. Een passend thema want onze 90 deelnemers aan de wintercompetitie zijn allemaal spelers met BALLEN.

Ook deze winteravondcompetitie is weer super verlopen! Er is met veel enthousiasme en plezier getennist. De weersomstandigheden zaten ons een paar keer tegen maar dat is soepel opgelost door de wedstrijden op een andere dag te spelen.Dit is onderling keurig geregeld door de captains.
Dit jaar waren we extra blij verrast met zoveel jonge deelnemers tijdens deze competitie.
Tijdens het finaleweekend hebben we ontzettend veel geluk gehad met het weer. De vooruitzichten waren dramatisch maar we hebben heerlijk en voornamelijk droog kunnen tennissen met slechts hier en daar een drupje.

De winnaars:
1. De Spinballen,
2. De Toverballen,
3. De Bitterballen.

Natuurlijk gaat veel dank uit naar de geweldige captains en de super organisatie door Thea en Lidy.

Hieronder vind je alle informatie en de foto’s de Thea heeft gemaakt

[vcex_spacing size=”15px”]

Heb je toevallig ook foto’s gemaakt tijdens het finaleweekend? Mail ze dan even naar pr@tv-de-ren.nl  zodat we ze kunnen toevoegen.

[vcex_spacing size=”15px”]

Nieuws categoriën

Senioren
Junioren
T.v. de Ren
Toernooien

Komend evenement:

Interne winter avond competitie