Tennisballen te koop voor een prikje

Een koopje voor onze leden.
We hebben een aantal sets van 3 Tretorn Micro X tennisballen te koop Deze tennisballen zijn slechts één competitie gebruikt en dus nog in perfecte staat. Ze kosten nieuw tussen de 15 en 20 euro. Je kunt ze kopen voor slechts 4,50 per set van drie. Hieronder vind je een omschrijving.

Productbeschrijving
De Micro X tennisballen van Tretorn zijn microcellulaire ballen en hebben een ontzettend lange levensduur. Bij een conventionele, gasgevulde tennisbal ontsnapt er elke keer dat de u de bal slaat een beetje gas. Micro X ballen zijn gevuld met 700 miljoen microcellen die niet kunnen ontsnappen wanneer de bal wordt geraakt. De bal blijft dus veel langer goed hard. Door toepassing van deze techniek heeft Tretorn in de Micro X ballen het beste van gasgevulde en drukloze ballen kunnen combineren. Prettige speeleigenschappen en veel gevoel, en de levensduur van een drukloze tennisbal.

[contact-form-7 id=”4833″]

tretorn-micro-x-3

tretorn-micro-x-2

tretorn-micro-x-1

Nieuws categoriën

Senioren
Junioren
T.v. de Ren
Toernooien

Komend evenement:

Interne winter avond competitie