B. Verstappen Bedrijfswagens Open 2017

B. Verstappen Open Toernooi 2017

Kan het nog mooier…? Zaterdag 19 augustus is ons open toernooi begonnen met een temperatuur van omstreeks 20 graden, zon afgewisseld met ’n enkel wolkje en nauwelijks wind. Dat is zo gebleven tot het finale-weekend. De temperatuur steeg daar naar 25 graden en onder een stralende zon zijn de finales op zondag gespeeld.

Honderdvijfenzestig deelnemers hebben gestreden in dit spannende open toernooi. Het toernooi werd georganiseerd door Pauline van Moorsel, Marian de Vries, Peter Bouwmans, Jet van Vlokhoven, Jan van den Eijnden, Albert-Jan van Hoof onder de bezielende leiding van Rik van Lieshout. Ze hadden dit jaar weer een flink kluif aan de indelingen. Dat ze die klus goed geklaard hebben mag blijken uit de vele spannende wedstrijden die zijn gespeeld. Ruim dertig procent van alle wedstrijden waren drie-setters, dat zegt genoeg. Vrijdagavond was zoals gebruikelijk de loting. Een waardebon ter waarde van €100,00 beschikbaar gesteld door Sported uit Mierlo, werd gewonnen door Rian van de Hurk. Zij zat met 531 het dichtste bij de oplossing op de vraag: “hoeveel bedraagt het totaal aantal punten van de tiebrakes tot en met vrijdagavond?”. Het juiste aantal was 524. Het trainingspak, eveneens van SporTed, werd gewonnen door Nel van Schalen.

Doordat de zon fel scheen op zondag kostte het de deelnemers extra veel energie in de strijd om de eerste plaats. Van de tien finale wedstrijden werden er drie driesetters gespeeld voordat er een winnaar was. De conditie van de deelnemers werd danig op de proef gesteld. Tegelijk leverde dat voor het publiek prachtige wedstrijden op. Na het laatste duel werden de lootjes voor de loterij getrokken. Er werden verschillende mooie prijzen zoals eetbonnen, schoonheidsbehandelingen enzovoort gewonnen. De hoofdprijs -een arrangement voor 12 personen bij Indoor Curling Brabant- werd gewonnen door meervoudig toernooi-winnaar Albert-Jan van Hoof. Na de loting was er tijd om alle technieken nog eens goed te bespreken onder het genot van een lekker buffet en een drankje. Klik hieronder op de knop “foto’s” voor het fotoverslag van onze open toernooiweek.

Dankzij de volgende sponsoren kon ons toernooi dit jaar weer plaatsvinden: Uiteraard onze hoofdsponsor B. Verstappen Personen- en bedrijfsauto’s en verder: Indoor Curling Brabant, Account Xperts, HD Solar, Loomans tegelhandel, d’n Aspergehof, Restaurant de Beleving, ’t Jagershuis, Schoonheidssalon Adriane, Gubbels Plantenboetiek en Hoveniersbedrijf, Herberghe de Coeckepanne, Top Partyverhuur, Bakkerij van Mill, Square Crops komkommers en paprika’s, Thwan van Gennip plantenkwekerij, Sported, Café de ontmoeting, cafe Pastoorke van Moorsel, Camping de Somerense Vennen, JamJamm, Someren Broodjesbar, Expert Nederweert, Ijssalon Hartentroef, Haarmode Monique, Kaatje Jans Someren, Advertize Totaal reclame, Haarmode Monique, Eyelove brillen Eindhoven.

Organisatie en alle vrijwilligers bedankt en alle winnaars gefeliciteerd met de overwinningen en verder iedereen bedankt voor de bijdrage aan dit leuke toernooi.

_DSC2006.JPG _DSC2000.JPG _DSC1991.JPG _DSC1976.JPG_DSC2024.JPG _DSC2001.JPG_DSC2034.JPG _DSC2029.JPG _DSC2026.JPG_DSC2045.JPG

open 2017.png

_DSC1842.JPG
SporTed (Ted van Gennep) aanwezig op ons open toernooi.

_DSC1772.JPG
_DSC1767.JPG