Uitbuiktoernooi 2017 met Glühwein en Tennisquiz

Zondag 8 januari stond het 2e uitboektoernooi op het programma. De weersvoorspellingen waren niet denderend, immers had het de zaterdag ervoor nog gesneeuwd.
Een select groepje stoere mannen had echter gezorgd dat de banen sneeuwvrij waren en er onder prima condities getennist kon worden.
Met 28 deelnemers en een onpartijdige jury ging het toernooi van start. Iedereen had vooraf eens onder de kerstboom gekeken en gezien dat er wel erg grote prijzen te winnen vielen. Op een enkele uitzondering na waren alle wedstrijden bijzonder spannend. Uiteindelijk was Geert-Jan Kuijpers de winnaar bij de heren en Rian van den Hurk de winnares bij de dames. Rond 18.15 uur hebben we gezamenlijk gegeten, iedereen die meegeholpen heeft in de keuken ontzettend bedankt hiervoor.
Het opgedane krachtvoer was hard nodig voor de enige echte uitbuikquiz die nog op het programma stond. Ruim 30 kennisvragen, verdeeld over diverse categorieën werden naar ieders hoofd afgevuurd. De Toppers zorgden er voor dat ook de muziekvragen beantwoord konden worden. Uiteindelijk werden Sjaan, Pauline, Theo, Maud en Tonny de winnaars met ruime voorsprong op de andere 4 groepen.

Iedereen ontzettend bedankt voor de deelname, we hebben het met plezier georganiseerd!

Groetjes,
De Organisatie.

img_1240

Nieuws categoriën

Senioren
Junioren
T.v. de Ren
Toernooien

Komend evenement:

Interne winter avond competitie