Inschrijven tennistraining junioren

Inschrijven tennistraining junioren

Inschrijven tennistraining junioren

In de week van 7 november gaat de wekelijkse tennistraining voor onze junioren weer van start. In de periode november/april zullen 18 trainingen per groep worden gegeven.  De tennistrainingen worden verzorgd door Top Seeded Sports (Paul van der Stappen). De duur van de tennistraining is afhankelijk van de groepsgrootte:
6,7 of 8 kinderen: 60 minuten / 4-5 kinderen: 45 minuten / 3 kinderen: 30 minuten. Kijk voor meer informatie even bij ’tennisles’ op onze site. De kosten bedragen 117 euro. De tennistrainingen starten in de week van 7 november en lopen tot 1 april met in totaal 18 lesweken. Opgeven kan door het inschrijfformulier in te vullen. Je krijgt automatisch een bevestiging van de inschrijving.

[vcex_divider height=”3px” color=”#8db000″]

  Inschrijfformulier tennistraining junioren

  voornaam:

  achternaam:

  geboortedatum:
  JAAR-MAAND-DAG
  telefoonnummer:

  mobiel telefoonnummer:

  email:

  aantal jaren tenniservaring:

  ik ben beslist verhinderd op:

  mijn ibannummer:

  naam rekeninghouder

  ik ga akkoord met 16 trainingen in de periode mei/november. De duur van de tennistraining is afhankelijk van de groepsgrootte: (6,7 of 8 kinderen: 60 minuten / 4-5 kinderen: 45 minuten / 3 kinderen: 30 minuten).
  ik machtig Top Seeded om 104 euro van mijn rekening af te schrijven

  [vcex_divider height=”3px” color=”#8db000″]
  Steffen van Leeuwen