Clubkampioenschap Dubbel Senioren 2015

Van zes tot en met veertien juni werd het club dubbelkampioenschap gespeeld.

We kijken terug op een gezellig en spannend toernooi waar door 72 deelnemers flink inspanning werd geleverd. 18 dames- en 18 herenkoppels waren door de organisatie verdeeld over zes categorieën. Van de 64 wedstrijden die zijn gespeeld waren er 23 een 3-setter.

Op vrijdag werd een half uurtje later begonnen met de wedstrijden omdat de plantjes en bomen in Lierop flink wat water mochten absorberen. De regenkleding is geen enkele dag uit de tassen tevoorschijn gehaald. De temperatuur was de meeste dagen rond de 20 graden en het finaleweekend was zonovergoten met een verkoelend windje. Prima tennisweer.

Na de finales werd het toernooi afgesloten met de prijsuitreiking.  De organisatie, dit jaar door Jan v/d Eijnden Thea Reinders, Marleen van Lieshout en Albert-Jan van Hoof, had ondanks de ruime opgave van verhinderingen weer een prima karwei geleverd.

Namens het bestuur bedankt Henrie de organisatie voor hun inspanningen. Onder het genot van een drankje en een hapje werd nog gezellig nagepraat.

uitslagen              fotoverslag

_DSC0205.JPG

Organisatie: Jan, Marleen, Albert-Jan, Thea
_DSC0150.JPG