Clubkampioenschap Mix Senioren 2014

Zondag 23 november is het interne mixtoernooi 2014 afgesloten.Dat de organisatie de teams op de juiste manier heeft verdeeld bleek uit de vele tiebreaks die er werden gespeeld.

Ondanks dat de Sint al in het land was, was er van het weer dat daarbij hoort geen spoortje te vinden. In het begin van de week was er wat regen gevallen, maar naarmate de week verstreek werd de lucht steeds blauwer en steeg de temperatuur op zondag zelfs naar 14 graden. Met die temperatuur werd onder een strakblauwe hemel op zondag de finale gespeeld. En de enige wind die er was ontstond door de snelheid van de tennisballen.

Het publiek heeft genoten van  een spannend toernooi dat feestelijk werd afgesloten met de prijsuitreiking.

uitslagen                fotoalbum

_DSC1147.JPG _DSC1086.JPG

[vcex_spacing]
_DSC1047.JPG