Clubkampioenschap Dubbel Senioren 2013

• 24 juni 2013

Clubkampioenschap Dubbel Senioren 2013

In de week van 15 t/m 23 juni werden de clubkampioenschappen dubbel senioren gespeeld. De weersomstandigheden waren wat wisselend, van bijna tropische temperaturen tot bijna herfstachtige taferelen. Gelukkig heeft de regen ons nauwelijks parten gespeeld. In het begin van de week konden de “vroege” deelnemers genieten van de achtergrondgeluiden van de toer dur Lierop. Of dat het een prettige bijkomstigheid is, is maar de vraag daar je wel erg luid moest roepen om jezelf verstaanbaar te maken. Zeker is dat er bij het volgende jaar hier zeker rekening mee gehouden moet worden.

Waren de weersomstandigheden wisselend, ook de leeftijden waren dat. Leuk om te zien dat er ook jonge deelnemers dit toernooi weten te vinden. We hopen dat dit een stimulans mag zijn voor de junioren van TV de Ren. Met overigens meer dan 50 deelnemers kunnen we spreken van een geslaagd toernooi!

Het toernooi is geregeld via toernooi.nl. Het kost soms enige moeite en navraag (bij de al ervaren mensen) maar is erg prettig om mee te werken. De organisatie van dit toernooi was in handen van Rian, Ingrid en Thea.

uitslagen fotoverslag

CIMG1425.JPG

Dames A: Margit Santegoeds & Simone Resing – Ria van de Elzen Astrid van Lieshout

CIMG1426.JPG