Tossen

Woensdag vanaf 20:00 uur
Zondag van 10:00 tot 12:00 uur*

Kijk in de agenda of het tossen wel doorgaat!

Elk half uur worden er door loting nieuwe partijen gespeeld. De spelers zijn van verschillende niveaus, van beginners tot ervaren tennissers. Het is een mooie en leerzame manier om een wedstrijdje te spelen met allerlei tegenstanders èn de ideale manier om mensen binnen de vereniging te leren kennen. Bovendien is op woensdagavond de kantine open, dus onder het genot van een drankje kun je nog even je technieken nabespreken. Vrij tennis is tijdens het tossen niet mogelijk.

*op zondag zijn er regelmatig  competities of toernooien waardoor er niet getost kan worden. Om niet tevergeefs te komen kun je jezelf laten opnemen in de what’s app groep “tossen op zondag”. Je weet dan ook  of er genoeg deelnemers zijn om te gaan tossen.

Vul hier je gegevens in om deel te nemen aan de what's app groep

Mobiel telefoonnummer