Competitie voor de Senioren

Onze vereniging neemt van april t/m mei en september t/m november deel aan de de landelijke KNLTB competities.
Voor deelname aan de competitie wordt per team een bijdrage van 65,- euro gevraagd.
 Deze bijdrage is voor aanschaf van nieuwe ballen en een KNLTB vergoeding aangezien per competitieteam een bijdrage betaald dient te worden om te kunnen spelen. Een gedeelte van de ballen mag je na de competitie behouden en kun je voor vrij tennissen gebruiken.

De indeling van de competitie gebeurt door de KNLTB. TV de Ren heeft geen invloed op je tegenstanders. Het kan dus voorkomen dat je tegenstander uit de regio komt maar ook teams uit zuid-Limburg zien we regelmatig verschijnen.

Wanneer je competitie speelt is het gebruikelijk dat je als ontvangde vereniging catering verzorgt. Dit verschilt per competitiesoort maar denk hierbij aan soep, stokbrood, salade, kaas, soep, cake of koek bij ontvangst.

Als je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief ontvang je per mail een uitnodiging om deel te nemen aan de competitie. Vervolgens stelt onze competitieleider zo veel mogelijk naar ieders tevredenheid de teams samen. Ben je nog niet zo ervaren met het spelen van competitie? Vraag iemand binnen de vereniging hoe het werkt of informeer bij onze competitieleider. Op dit moment is dat Lilian van Asten: hemelaar11@gmail.com.