Competitie voor de Jeugd

Tenniskids 6-12 jaar

Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er KNLTB Tenniskids. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Meer informatie vind je hier.

Competitie 11-17 jaar

Ieder jaar kunnen de jeugdleden deelnemen aan de KNLTB competities. In het voorjaar (van april tot juni) en in het najaar (september en oktober) is er competitie.
Hierbij speel je in een team van ongeveer 5 kinderen wedstrijden tegen een andere tennisvereniging. De ene week speelt het team thuis, de andere week speelt het team bij een andere vereniging.

Deelname

Om mee te doen aan de competitie, moet je je inschrijven voor een team. Hierover krijgen alle jeugdleden twee keer per jaar een email met uitleg. Er zijn verschillende soorten competitie, voor verschillende leeftijden en niveaus. In samenwerking met de tennistrainer wordt bepaald welke competitie voor jou het meest geschikt is. De coördinatie van de jeugdcompetitie ligt bij Simone Resing.

Hieronder vind je alle informatie over de teams en tijden van huidige en voorgaande competities.