Clubkampioenschappen voor de Jeugd

Ieder jaar houden we het enkel- en het dubbelkampioenschap. Dat betekent dat iemand zich voor 1 jaar de beste jeugd-enkelspeler en/of de beste jeugd-dubbelaar van TV de Ren mag noemen.

Bij de dubbelkampioenschappen hoef je zelf niet een maatje te zoeken, want dat doen wij voor jou. We proberen namelijk gelijkopgaande wedstrijden te krijgen. Je speelt elke wedstrijd met een andere partner en wij houden een individueel klassement bij.

Ook de enkelkampioenschappen gaan iets anders. Normaal speelt een meisje tegen een meisje en een jongen tegen een jongen. Wij kijken alleen naar leeftijd en sterkte, zodat ook ooit een jongen tegen een meisje kan spelen.

IMG_1552.jpg IMG_1551.jpg

Van maandag t/m vrijdag (tussen 16.00 en 19.00) spelen we wedstrijden in diverse poules. Meestal spelen we wedstrijden op tijd, dat wil zeggen dat elke wedstrijd bijvoorbeeld 30 minuten duurt en dat dan de score wordt opgeschreven.
We proberen alle jeugdleden zo eerlijk mogelijk in te delen zodat iedereen leuke wedstrijden te tennissen heeft. Op zondag spelen we dan de finales: echte wedstrijden met vaak ook veel publiek.

Hieronder vind je alle informatie over de voorgaande clubkampioenschappen en de laatste updates tijdens een clubkampioenschap.