Archief op 6 november 2016

Mini-Maxi toernooi 2016

Afgelopen zondag 6 november streden verschillende Mini/Maxi-koppels tegen elkaar.

Mini’s zijn de jeugdleden, Maxi’s zijn de zelf gekozen tennispartners (vriendjes/opa’s/oma’s/papa’s/mama’s/…) en tennissen dan tegen een ander Mini/Maxi-koppel. Zo werden het hele interessante wedstrijden waarbij het spelplezier voorop staat.

Sommige Maxi hadden het maar al te moeilijk! In de poule tussen Sam, Loek, Tim en Djordy speelden ze allemaal met zachte jeugdballen en die ballen doen toch echt net wat anders als een Maxi is gewend. Ook is het spelen op een halve baan even wennen.
De puntentelling was aangepast en met een verschil van maar 3 punten werden de winnaars Tim van Esch en Tonny van den Eijnden.

In de andere poule laten de Mini’s eens echt zien dat ze de Maxi’s aan kunnen. Flinke rally’s en strijdlustige wedstrijden bij een over het algemeen droge middag. Zelfs de zon kwam nog even kijken naar het tennisgeweld.
Maar liefst 3 koppels waren gelijk geëindigd waarna er via loting Mart van de Laar/Twan van den Einden er met de prijs vandoor gingen.
Beide prijzen (tennishandschoenen met waardecheque aangeboden door Sportpunt Someren) komen zeer goed van pas tijdens de komende winterse omstandigheden.

Wij willen alle deelnemers en aanwezigen bedanken voor de leuke sportieve middag en tot de volgende keer op de tennisbaan!

Groetjes,
De jeugdcommissie

mini-maxi

IMG_3825.jpg IMG_3821.jpg IMG_3816.jpg IMG_3746.jpg

Competitie jeugd najaar 2016

Najaarscompetitie Jeugd 2016

Ook dit jaar speelde de T.V. de Ren Jeugd weer in twee teams mee. De teams werden als volgt ingedeeld.

[vcex_spacing]

Zo 11-14 jaar 2e kl 5228  TV de Ren 1
Begeleiding: Simone Resing
Mart van de Laar
Sem van den Nieuwenhof
Jacco Resing
Tijn van Nuenen
Jip Maas
Sjoerd van Heugten

Zo 11-17 jaar 3e kl 5358 TV de Ren 1
Begeleiding: Marie-José Maas-Vermetten
Bart Duijmelinck
Stan van Stiphout
Wietse Maas
Ruben van den Nieuwenhof
Cas Aarts  (De Meijvink)
Jimmie van Bussel

[vcex_spacing]

De jeugd KNLTB najaarscompetitie is afgelopen zondag 6 november afgesloten met een gezellige lunch. In de competitie speelden er twee jongens teams en speelden twee meisjes van T.V. de Ren in een competitie team bij Someren-Heide. Het team 11-17 jaar is 3e geworden en het team 11-14 jaar werd 4e in hun klasse. Proficiat!!

2016najaarsjeugd-2

2016najaarsjeugd-1

Groot Someren Jeugd Wintercompetitie 2016-2017

De jeugdcommissies van de Groot Someren tennisverenigingen willen proberen om deze winter weer een competitie op te zetten, welke gespeeld zal worden op de volgende vrijdagen:
4/11 , 25/11 , 16/12 , 6/1, 27/1,  17/2

Reservedatum is evt. de zondag na de uitgevallen vrijdag.

De wedstrijden zullen gespeeld worden vanaf 18.30 uur tot maximaal 22.00 uur. Voor de speeltijden proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de leeftijden. Ook zullen we proberen om zoveel mogelijk te spelen op wisselende parken.

In welke vorm we de competitie zullen doen is nog niet helemaal duidelijk, dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Dat kunnen we dus pas beslissen nadat iedereen zich opgegeven heeft.

Wil je mee doen maar kan je 1 keer niet? Geef je gerust op! Kijk of vraag alvast iemand die voor je wil invallen op die dag. Geef je verhindering of inval(st)er door.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Inschrijven tennistraining junioren

In de week van 7 november gaat de wekelijkse tennistraining voor onze junioren weer van start. In de periode november/april zullen 18 trainingen per groep worden gegeven.  De tennistrainingen worden verzorgd door Top Seeded Sports (Paul van der Stappen). De duur van de tennistraining is afhankelijk van de groepsgrootte:
6,7 of 8 kinderen: 60 minuten / 4-5 kinderen: 45 minuten / 3 kinderen: 30 minuten. Kijk voor meer informatie even bij ’tennisles’ op onze site. De kosten bedragen 117 euro. De tennistrainingen starten in de week van 7 november en lopen tot 1 april met in totaal 18 lesweken. Opgeven kan door het inschrijfformulier in te vullen. Je krijgt automatisch een bevestiging van de inschrijving.

[vcex_divider height=”3px” color=”#8db000″]

Inschrijfformulier tennistraining junioren

voornaam:

achternaam:

geboortedatum:
    JAAR-MAAND-DAG
    telefoonnummer:

mobiel telefoonnummer:

aantal jaren tenniservaring:

ik ben beslist verhinderd op:

mijn ibannummer:

naam rekeninghouder

ik ga akkoord met 16 trainingen in de periode mei/november. De duur van de tennistraining is afhankelijk van de groepsgrootte: (6,7 of 8 kinderen: 60 minuten / 4-5 kinderen: 45 minuten / 3 kinderen: 30 minuten).
    ik machtig Top Seeded om 104 euro van mijn rekening af te schrijven

[vcex_divider height=”3px” color=”#8db000″]

Baanreservering oktober – maart

Opgeven baanreservering

Van oktober tot en met maart kun je op de maandag- en donderdagavond met minimaal 4 personen een vast uur reserveren.  Bij meer aanmeldingen dan baanbeschikbaarheid wordt er geloot.  Andere activiteiten hebben altijd voorrang op de baanreservering. Controleer daarom altijd even in de agenda hiernaast. Klik op de knop hieronder om te zien welke banen er op welke uren gereserveerd zijn.

0.luchtfoto open toernooi 2013-kl

baanreservering-2016-2017